Team

teamfotoMartien van Stipdonk:
Chef de equipe van de werkplaats. Technieker in hart en nieren. Heeft een passie voor alles waar wielen onder zitten. Of het gaat over zijn gerestaureerde en gepimpte Fiat 500 (al vier jaar bijna af), of zijn super motard die tot op de grens geprobeerd moet worden. Doorliep cum laude in record tijd alle technische motor opleidingen in Nederland die voorhanden waren, maar snakt naar nog meer kennis. Schroom dus niet om Martien aan te schieten als er vragen op uw lippen branden.

Arno Schoondermark:

Sinds het behalen van zijn diploma 1e monteur bij Moto Puro. Leerde o.a. sleutelen door en met zijn vader aan oldtimer brommers. In zijn vrije tijd chef monteur en verantwoordelijk voor een race Panigale in de Europese Superstock bij het EAB race  en verwierf daar de bijnaam “Factory Arno”. Was tijdens de leering van het jaar verkiezing niet alleen een van de 24 genomineerde (uit de 5500), maar nam ook de 2e prijs mee naar huis in de catogerie vakmanschap en mocht terug naar het podium voor de 3e plaats overall!!

Cedrick Stoop:

Nieuwe ster aan het Moto Puro firmament. Is na enige jaren sleutelen aan Japanse vier cilinders er achter gekomen dat er bij Italiaanse twee cilinders veel meer met passie gebeurt. Gaat trachten om het nog beter te gaan doen dan Arno tijdens zijn opleiding als nieuwe leerling monteur.

Sara van Tilborg

Voor vele geen onbekend gezicht in de winkel. Na vijf jaar in de motorkleding branch gewerkt te hebben even buiten beeld. Maar nu weer “live” te ontmoeten in de showroom van Moto Puro. Staat voor alle vragen klaar van koffie tot uitgebreid advies over motorkleding en van werkplaats planning tot magazijn beheer.

Eveline Luijcx:
Verantwoordelijk voor de shop (en eigelijk ook voor de rest). Heeft jarenlang ervaring in de motorkleding branche. Niet in de laatste plaats door het zelf doorkruisen van Europa op de motor. De ultieme manier om uit te vinden wat wel en niet werkt. Vindt nog steeds dat op de motor met de tent de enige manier van vakantie vieren is, en dat dan natuurlijk wel door rond te trekken in Italië.

Jean-Claude Luijcx:
Eindverantwoordelijke (moet dus gewoon luisteren naar Eveline). Stapte al ver voor zijn 18e op de motor en is nooit meer afgestapt. Is zijn carrière begonnen met het restaureren van oldtimers, waarna onheroepelijk het racen met oldtimers om de hoek kwam kijken. Racen met modern spul kwam al snel in beeld, maar dan wel met karakter dus Ducati. Zal met de start van Moto Puro het Endurance racen voorlopig in de ijskast moeten zetten.